Tillbaka till bloggen

Göteborgs Massage & Rehab stöttar Beachvolleybollspelare!

17 juni 2024

Göteborgs Massage & Rehab är stolta att meddela att vi från och med nu stöttar fyra hängivna beachvolleybollspelare i deras satsning mot svenska mästerskapen!
Foteini, Anna, Daniel och Rebecka har tidigare spelat volleyboll på hög nivå i flera år och har nu gått över till beachvolleyboll. Trots att de jonglerar heltidsarbete, lägger de många timmar på att träna i sanden på Beach Center i Kviberg. Deras träningsregim inkluderar både gym och återhämtning, och de ser mycket fram emot detta samarbete för att kunna förbättra sina prestationer med hjälp av rätt återhämtning.

De påpekar att massage är en viktig del av deras återhämtningsprocess, som hjälper dem att snabbare återhämta sig, förebygga och behandla skador, mjuka upp och förlänga vävnad, samt förhindra ärrvävnad och sammanväxningar i muskulatur och bindväv. Snabb återhämtning efter träning och tävling är avgörande för att de ska kunna träna både bättre och hårdare.

Under denna säsong siktar de på att delta i Swedish Beach Tour och hoppas på fler förstaplaceringar i SBT3 och SBT2. Det stora målet är att kvalificera sig till Svenska mästerskapen och uppnå en bra placering där.

Vi ser fram emot att följa deras resa och heja på dem mot toppen!

Göteborgs Massage & Rehab sponsrar Beachvolleybollspelare