Akupunktur

Vad är akupunktur?

Akupunktur är en uråldrig kinesisk metod för smärtlindring och för att behandla sjukdomar. Detta görs genom att föra in tunna engångsnålar på bestämda ställen i huden och musklerna.

Hur går behandlingen till?

Genom att stimulera specifika punkter med nålar påverkar de olika organ och funktioner i kroppen. Punkterna ligger längs ett system av banor, eller meridianer, som förbinder olika delar i kroppen med varandra. Nålarna förs in olika djupt beroende på vilken del av kroppen som behandlas. Ljus, massage och värme kan också användas på akupunkturpunkterna.

Vilka är fördelarna?

Akupunktur kan hjälpa mot både kroppsliga och psykiska besvär och kan kombineras med annan träning och smärtlindring för de med ledbesvär, migrän eller inflammatoriska sjukdomar.

Har du särskilda önskemål på din behandling?
Skriv det i kommentarsfältet när du gör din bokning.

Frågor och svar om akupunktur

Vid första behandlingstillfället görs en grundlig anamnes för att få en så bra förståelse som möjligt och hitta en väl anpassad behandling som kan hjälpa att återfå en stark hälsa och gott mående. Hälsa och mående gäller fysiskt, emotionellt och psykiskt eller mentalt.

Du kan känna en viss ”tung” känsla, ibland kan det kännas på vissa punkter men det går snabbt över.

Biverkningar är sällsynta. Men var noga med att tala om för akupunktören om du har lätt för att svimma, om du är nyopererad, har pacemaker, protes, hepatit eller någon annan smittosam sjukdom.

Prislista

Akupunktur

Första besöket
75 minuter
950 kr
Återbesök
60 minuter
850 kr

Massage på jobbet

Kontorsmassage är vår specialitet! Vi skapar förutsättningar för prestation i företag och organisationer med resultatinriktade och individanpassade företagsbehandlingar.

Önskas offert på vår företagsmassage? Maila kontakt@goteborgsmassage.se eller ring 0739-22 07 24.

Företagsmassage

Betyg och recensioner från några av våra kunder.

Läs fler omdömen från våra kunder på vår bokningsida på Bokadirekt

Rekommenderar verkligen! Redan efter första behandlingen kändes mina stela axlar som besvärat mig i flera år mycket bättre.

Abdisalam M

Jätteskön massage och väldigt trevlig upplevelse, kommer absolut komma tillbaka!

Olivia J

Superhärlig kombination av stretch, massage och koppar, gjorde susen för kroppen

Jenny S

Perfekt massage, lagom tryck, trevliga massör. Suveränt nöjd. Rekommenderas verkligen.

Yen T