Jobba som terapeut

Företagsuppdrag som massageterapeut

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga massage och friskvårdsterapeuter inom manuell terapi samt ergonomer och hälsorådgivare till företagsuppdrag. Vi söker välutbildade diplomerade massörer, certifierade massörer och certifierade massageterapeuter.

Hyr behandlingsrum hos Göteborgs Massage & Rehab

Våra kliniker finns i Vasastaden och Linnéstaden. Du hyr ett behandlingsrum en eller flera fasta dagar per vecka och arbetar sedan de tider du själv önskar under de dagarna. I hyran ingår allt som man som massageterapeut kan tänkas behövas, såsom elektrisk höj- och sänkbar bänk, tillbehör och webbokningssystem.

Är du massageterapeut, osteopat, fysioterapeut eller har någon annan utbildning inom manuell terapi?

Fyll i formuläret nedan och berätta om dig själv, vad du har för utbildning och om du är intresserad av företagsuppdrag, av att hyra in dig i våra lokaler eller både och.

Välkommen med din intresseanmälan!

Carl Ternstedt
Ansvarig, Göteborgs Massage & Rehab

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan och berätta om dig själv och vad du har för utbildning.Arbeta med oss

I hyran du betalar för att arbeta på någon av våra kliniker ingår i stort sett allt du kan tänkas behöva för att på enklast möjliga sätt ta emot klienter.

Exempel på vad som ingår: el, uppvärmning, all förbrukningmaterial för lokaler och behandlingar såsom flera olika oljor och bänkpapper, lån av handdukar, höj- och sänkbar elektrisk behandlingsbänk, digitalt bokningssystem, påminnelse-sms till alla bokade kunder, tvätt av handdukar och städning av lokaler, lån av dator, internet, bemannad kundservice genom telefonväxel och mail samt databas för registrering och sammanställning av fakturaunderlag m.m.

Vi garanterar dig kunder från din första dag på Göteborgs Massage & Rehab. Vi har en stor kundbas med många återkommande kunder. Förutom det har vi väldigt gott rykte i branschen med höga betyg och mycket goda omdömen från våra kunder. Detta gör att kunderna litar på att samtliga våra terapeuter håller hög kvalité.

Göteborgs Massage & Rehab marknadsför regelbundet verksamheten och terapeuterna på våra klinker på flera olika sätt såsom nyhetsbrev och annonser på olika sociala medier.

Alla terapeuter som jobbar på Göteborgs Massage & Rehab, både på klinikerna och ute på företagen, är egenföretagare och behöver således kunna fakturera för utfört arbete. Du behöver antingen en F-skattsedel med registrerat bolag alternativt att du nyttjar en tjänst såsom Frilans finans som tar hand om faktureringen åt dig.

Du behöver även en ansvars- och behandlingsskadeförsäkring som kan fås genom att vara medlem i Kroppsterapeuternas yrkesförbund.