Gravidmassage

Vad är gravidmassage?

Massagen ger ett välbefinnande, avkoppling och en ökning av musklernas flexibilitet. Detta sammantaget kan hjälpa dig när du kommer till förlossningen.

Hur går behandlingen till?

Vi använder särskilt anpassade kuddar som gör att du antingen kan ligga på mage eller på sidan, beroende på vad du tycker är mest bekvämt. Massage på endast utvalda delar av kroppen eller helkroppsmassage väljer du själv, vi anpassar oss efter dina behov, hur långt gången du är och vad du tycker känns bäst.

Vilka är fördelarna?

Gravidmassage hjälper mot svullna ben, värk i rygg, nacke och ben. Den främjar även cirkulationen i lymfsystemet och i blodomloppet. Din terapeut tar hand om dig och tar till sig dina önskemål på bästa sätt. Alla våra terapeuter är mycket lyhörda och lyssnar till dina behov.

Gravidmassage är rekommenderat från och med vecka 12 i graviditeten.

Frågor och svar om gravidmassage

Graviditeten är sin känsligaste fas under de första 12 veckorna och som massör önskar man inte höra att det skulle kunna vara massagens fel om något negativt skulle ske under dessa veckor. Därför utför vi gravidmassage endast från och med vecka 12 i graviditeten.

Massage vid graviditet har i studier visat sig bl.a. minska oro och smärta, lägre nivåer av stresshormoner och färre komplikationer under förlossningen och tiden efter födseln. Ett par studier om massagens effekter vid graviditet hittar du under forskning om massagens effekter.

När du börjar få stor mage och inte längre har möjlighet att vara magliggande på massagebänken kan du istället sitta på en bakvänd stol för att vi ska komma åt resten av ryggen eller, som de flesta föredrar, ligga på sidan på massagebänken. När vi masserar t.ex. nacke eller kroppens framsida kan du dock ligga på rygg precis som vanligt om det går bra för dig som gravid.

Vi har speciella justerbara kuddar för gravida vilket gör att du oftast kan ligga bekvämt på mage även när den blivit stor. Dessa kuddar är inte alltid på mottagningarna så om du önskar använda en sådan kan du i meddelanderutan när du bokar skriva att du önskar använda gravidmassagekudden. Boka då minst ett dygn i förväg så att terapeuten hinner få med sig den till mottagningen. Välj Klassisk massage när du ska välja behandlingstyp i bokningen. Välkommen att boka din behandling!

Prislista

Gravidmassage

30 minuter
500 kr
45 minuter
675 kr
60 minuter
850 kr

Massage på jobbet

Kontorsmassage är vår specialitet! Vi skapar förutsättningar för prestation i företag och organisationer med resultatinriktade och individanpassade företagsbehandlingar.

Önskas offert på vår företagsmassage? Maila kontakt@goteborgsmassage.se eller ring 0739-22 07 24.

Företagsmassage

Betyg och recensioner från några av våra kunder.

Läs fler omdömen från våra kunder på vår bokningsida på Bokadirekt

Rekommenderar verkligen! Redan efter första behandlingen kändes mina stela axlar som besvärat mig i flera år mycket bättre.

Abdisalam M

Jätteskön massage och väldigt trevlig upplevelse, kommer absolut komma tillbaka!

Olivia J

Superhärlig kombination av stretch, massage och koppar, gjorde susen för kroppen

Jenny S

Perfekt massage, lagom tryck, trevliga massör. Suveränt nöjd. Rekommenderas verkligen.

Yen T