Massage och Moxabehandling

Vad är Moxa?

Moxa är en värmeteknik som används för att stimulera akupunkturpunkterna. Det finns flera sätt att använda moxa på. I den här behandlingen är det indirekt moxa som används. Det innebär att man applicerar moxan en bit ovanför akupunkturpunkten tills punkten fått en rodnad som indikerar att punkten aktiverats. Det är en metod som är avslappnande och behaglig och ger en bra möjlighet att komma åt på djupet.

Hur går behandlingen till?

Behandlingen är en kombination av massage, akupressur och avslutningsvis moxa. Akupunkturpunkterna som används verkar stärkande för rygg, axlar och nacke. Behandlingen anpassas efter eventuella besvär med ryggen vilket kan göra att en punkterna som används blir olika från person till person.

Vilka är fördelarna?

Användandet av moxa i kombination med massage ger en bättre möjlighet att ge mer bestående effekter genom att hjälpa kroppen att lösgöra spänningar. Behandlingen verkar på en energinivå precis som vanlig akupunktur med nålar.
Vid behov kan regelbundna behandlingar ge kroppen en bättre möjlighet att korrigera obalanser, lösa upp besvär och återfå en besvärsfri rygg.

Har du särskilda önskemål på din behandling?

Skriv det i kommentarsfältet när du gör din bokning.

Prislista

Massage och Moxabehandling

45 minuter
675 kr

Massage och Moxabehandling


Massage på jobbet

Kontorsmassage är vår specialitet! Vi skapar förutsättningar för prestation i företag och organisationer med resultatinriktade och individanpassade företagsbehandlingar.

Önskas offert på vår företagsmassage? Maila kontakt@goteborgsmassage.se eller ring 0739-22 07 24.

Företagsmassage

Betyg och recensioner från några av våra kunder.

Läs fler omdömen från våra kunder på vår bokningsida på Bokadirekt

Rekommenderar verkligen! Redan efter första behandlingen kändes mina stela axlar som besvärat mig i flera år mycket bättre.

Abdisalam M

Jätteskön massage och väldigt trevlig upplevelse, kommer absolut komma tillbaka!

Olivia J

Superhärlig kombination av stretch, massage och koppar, gjorde susen för kroppen

Jenny S

Perfekt massage, lagom tryck, trevliga massör. Suveränt nöjd. Rekommenderas verkligen.

Yen T