Friskvårdsbidrag

Använd ditt friskvårdsbidrag till massage

Går ditt friskvårdsbidrag snart ut? Du förköper enkelt din behandling här på vår hemsida och får kvittot direkt till din e-post. Ditt köp är giltigt i ett år och gäller på båda våra kliniker.

Så använder du ditt friskvårdsbidrag: Gör köpet i presentkortsformuläret. Gör ditt köp personligt genom att fylla i ditt personnummer i friskvårdsbidragsrutan. Personnumret kommer då att stå med på kvittot.

Vi tar emot Benify, e-Passi, Södeberg & Partners och Wellnet.
Läs mer längre ner gällande köp av friskvård på någon av dessa portaler.

Vad får friskvårdsbidraget användas till?

Det går utmärkt att använda ditt friskvårdsbidrag till massage eller andra välgörande behandlingar.

Enigt Skatteverket får friskvårdsbidraget användas till enklare friskvård som verkar avstressande eller avslappnande. Det kan vara behandlingar som minskar stress och som förebygger och motverkar ömhet och stelhet, såsom olika typer av massage, akupunktur, zonterapi/reflexologi och osteopati. Du kan även använda bidraget till behandlingar och tekniker som jobbar med kroppshållning och rörelsemönster.

Friskvårdsbidraget är en skattefri förmån som arbetsgivare kan välja att ge till sina anställda. Tanken med bidraget är att skapa förutsättningar för bättre hälsa och ökad trivsel på arbetsplatsen. Beloppet bestäms av arbetsgivaren, men du kan som mest få 5 000 kronor per år. Om du använder bidraget till en behandling som exempelvis massage får aktiviteten inte kosta mer än 1 000 kronor per tillfälle.

Din arbetsgivare betalar ut betalar ut friskvårdsbidraget till dig i efterhand mot att du lämnar in ett kvitto. Du ska ha betalat för aktiviteten under det pågående inkomståret.

Läs mer om friskvårdsbidraget på Skatteverkets hemsida.

Köp behandlingar för ditt friskvårdsbidrag.

Välj en behandling eller fritt belopp.Alla våra presentkort levereras digitalt som pdf. I nästa steg kan du välja om du även vill ha kortet utskrivet och skickad till dig.


Friskvård

En PDF-fil skickas till din mail direkt efter ditt köp och innehåller alla uppgifter din arbetsgivare behöver för att du ska kunna lämna in det för friskvårdsbidrag. Om du mot förmodan skulle behöva någon mer uppgift på ditt friskvårdskvitto så kontakta oss på kontakt@goteborgsmassage.se så justerar vi det i efterhand.

Alla våra behandlingar är friskvårdsberättigade enligt Skatteverkets regler.

Du väljer betalsätt i checkouten efter att du valt den produkt du önskar köpa. Det kan det ta upp till ett dygn för fakturan att komma till din mail och du kan även behöva lämna in betalningskvittensen från din internetbank till din arbetsgivare så att de ser att fakturan är betald.

Övriga betalsätt så som kort och direktbank betalar du med direkt i checkouten.

Om det är massage du tänkt köpa för ditt friskvårdsbidrag/friskvårdspeng så väljer du ”Valfritt belopp” eller ”Massagebehandling” här ovan, där ingår alla våra olika massageformer vi erbjuder på våra kliniker. Vi erbjuder även osteopati, akupunktur och zonterapi/reflexologi.

Alla våra behandlingar är friskvårdsberättigade enligt Skatteverkets regler.

Om du har ditt friskvårdsbidrag i någon av dessa friskvårdsportaler och de snart brinner inne så ser du nedan hur du går tillväga för att nyttja dessa hos oss på Göteborgs Massage & Rehab.

ePassi: Du gör själv köpet i appen för ePassi eller via deras hemsida. Du väljer den summa du önskar köpa för och du får sedan en verifikationskod från ePassi. Denna kod och summa kan du använda hos oss i 1 år från inköpsdatum och gäller på båda våra kliniker.

OBS! Du behöver inte befinna dig vid vår kassa som det står i appen. Det stämmer ej heller att ditt köp bara är giltigt i 15 minuter, det gäller i 1 år från inköpsdatum på båda våra kliniker.

Benify, Wellnet eller Söderberg & Partners: Du gör köpet i respektive friskvårdsportal och dina köp gäller då automatiskt en viss tid efteråt.
Köp gjorda i Benify och Söderberg & Partners gäller i 1 år och Wellnet i 3 månader.

När du har köpt ett presentkort i vår webbshop eller gjort ditt köp via någon friskvårdsportal har du fått ett presentkortsnummer eller en kod/ordernummer från exempelvis Benify, ePassi, Söderberg&Partners eller Wellnet. Ditt köp gäller hos oss i 1 år från inköpsdatum för alla köp förutom hos Wellnet som gäller i 3 månader.

För att boka en behandlingstid väljer du någon av våra kliniker och hittar en tid som passar dig. Det enda du behöver tänka på är att ta med ditt presentkortsnummer eller kod/ordernummer till behandlingen och visa det för terapeuten så gäller det som betalning. Du behöver inte fylla i någonting vid själva bokningen.

Göteborgs Massage & Rehab har möjlighet att förlänga friskvårdsköp och presentkort om:

• Göteborgs Massage & Rehab av olika anledningar inte kunnat leverera den tjänst kunden har köpt under de 12 månader (3månader för friskvård på Wellnet) som kundens presentkort har varit giltigt.

• Kunden har haft en oväntad livssituation kopplat till sjukdom eller skada som gjort att kunden inte kunnat ta sig till Göteborgs Massage & Rehab under de 12 månader (3månader för friskvård på Wellnet) som kundens presentkort har varit giltigt.

För att ansöka om förlängning skicka ett mail till kontakt@goteborgsmassage.se och ange ditt order/verifikations/presentkorts-nummer samt förklara anledningen till att du inte kunna nyttja ditt friskvård/presentkort. För att eventuellt kunna förlänga behöver vi ha din ansökan innan utgångsdatum.