Presentkort

Beställ ditt presentkort nedan och få det levererat till din mail på direkten eller till din brevlåda inom ett par dagar. Presentkorten är giltiga i ett år och gäller på båda våra kliniker.

Köp presentkort på massage

Ge bort en välgörande gåva med omtanke! Ett presentkort på en behandling eller på ett valfritt belopp är den perfekta presenten till någon som du vill skämma bort lite extra med egentid och avkoppling.

Köp ditt presentkort tryggt och säkert hemifrån, det levereras digitalt direkt till din mail eller i fysisk form till din brevlåda inom ett par dagar. Våra presentkort är giltiga i ett år och kan användas på båda våra kliniker.

Har du friskvårdsbidrag kvar? Du kan förköpa behandlingar till dig själv och få kvittot direkt till din mail. Läs om friskvårdsbidragsköp här.

Varför borde du välja oss?

Klassisk massage, osteopati, akupunktur … Oavsett om du vill uppnå ett specifikt resultat eller bara uppleva en skön och avkopplande stund så har Göteborgs Massage & Rehab flera olika behandlingsformer att välja mellan.

Med 15 välutbildade terapeuter fördelade på två kliniker kan vi erbjuda stor variation och bred kompetens – från morgon till kväll, sju dagar i veckan. Du hittar Göteborgs Massage & Rehab centralt och lättillgängligt i Linnéstaden och Vasastaden.

Beställ presentkort

Välj en behandling eller fritt belopp.Alla våra presentkort levereras digitalt som pdf. I nästa steg kan du välja om du även vill ha kortet utskrivet och skickad till dig.


Presentkort

Beställ då ett kort i taget. Om det är mer än några få kort du önskar, kontakta oss på kontakt@goteborgsmassage.se

Om du väljer presentkort via vanlig post och önskar att presentkortet ska postas direkt till mottagaren istället för till dig så kan du välja att ändra leveransadress i nästa steg i beställningen.

Direkt efter ditt köp kommer en mailbekräftelse på din beställning och att presentkortet behandlas. I mailet finns även ditt kvitto som PDF. Strax därefter skickas ditt presentkort som en PDF i ett separata mail. Detta kan du skriva ut eller skicka vidare som mail till en annan mottagare om du så önskar.

Om du valt presentkort via vanlig post så levereras det i ett anonymt kuvert inom ca en vecka.

Nej, presentkortet är inte personligt bundet till den som köper det eller får det. Det enda som behövs är att den som kommer på behandling tar med sig presentkortsnumret och visar upp det för terapeuten så gäller det som betalning.

Du kan köpa våra presentkort i samband med en bokad behandling.

Vi har tyvärr ingen möjlighet till drop in-försäljningar på klinikerna eftersom terapeuterna oftast är upptagna i behandlingar och vi har ingen bemannad reception.

Önskas info om våra behandlingar hittar du det under behandlingar.

När du har köpt ett presentkort i vår webbshop eller gjort ditt köp via någon friskvårdsportal har du fått ett presentkortsnummer eller en kod/ordernummer från exempelvis Benify, ePassi, Söderberg&Partners eller Wellnet. Ditt köp gäller hos oss i 1 år från inköpsdatum för alla köp förutom hos Wellnet som gäller i 3 månader.

För att boka en behandlingstid väljer du någon av våra kliniker och hittar en tid som passar dig. Det enda du behöver tänka på är att ta med ditt presentkortsnummer eller kod/ordernummer till behandlingen och visa det för terapeuten så gäller det som betalning. Du behöver inte fylla i någonting vid själva bokningen.

Göteborgs Massage & Rehab har möjlighet att förlänga friskvårdsköp och presentkort om:

• Göteborgs Massage & Rehab av olika anledningar inte kunnat leverera den tjänst kunden har köpt under de 12 månader (3månader för friskvård på Wellnet) som kundens presentkort har varit giltigt.

• Kunden har haft en oväntad livssituation kopplat till sjukdom eller skada som gjort att kunden inte kunnat ta sig till Göteborgs Massage & Rehab under de 12 månader (3månader för friskvård på Wellnet) som kundens presentkort har varit giltigt.

För att ansöka om förlängning skicka ett mail till kontakt@goteborgsmassage.se och ange ditt order/verifikations/presentkorts-nummer samt förklara anledningen till att du inte kunna nyttja ditt friskvård/presentkort. För att eventuellt kunna förlänga behöver vi ha din ansökan innan utgångsdatum.