Tillbaka till bloggen

Vilken behandlingslängd ska jag välja?

26 oktober 2022

Om du önskar helkroppsmassage så boka 60 eller 90 minuter. På kortare behandlingslängder blir det annars väldigt lite massage per behandlingsområde. Om man bokar 90 min kan man utöver en helkroppsmassage hinna med extra fokus på vissa områden där du kanske är extra stel eller tycker det är extra skönt med massage. Eller varför inte avsluta med en skön ansikts- och huvudmassage?

45 min brukar många välja när de önskar massage bara på vissa delar, till exempel rygg, nacke och axlar eller ben och armar. Om man är van vid massage kan man ibland välja 60 min på enstaka områden som exempelvis rygg, nacke och axlar. Om man däremot är ny på massage, eller om det var länge sedan man gick senast, så är det bättre att börja med 45 min så att du inte blir alltför öm dagarna efter och går och spänner dig på grund av det.

30 min, vår kortaste behandlingslängd, kan passa bra vid regelbundna återbesök vid behandling av mindre problemområden. 30 min kan även passa bra om du är ny på massage och bara vill prova på hur det känns, och du väljer då själv, precis som på alla våra behandlingslängder, var du önskar din massage. Du kan läsa om våra massagebehandlingar här.