Tillbaka till bloggen

Fördelar med massagebehandling inför och efter ett löplopp.

7 maj 2024

Med Göteborgsvarvet runt hörnet är det dags att börja förbereda dig för den ultimata löparupplevelsen!

För att hjälpa dig att nå din fulla potential och säkerställa att dina muskler är i toppform inför loppet, erbjuder vi nu en exklusiv rabatt på 10% på våra massagebehandlingar klassisk massage och massageterapeutisk massagebehandling för alla anmälda deltagare i Göteborgsvarvet innan och efter loppet!

Här är några fördelar med massage inför ditt lopp:

1. Ökad cirkulation:

Genom att öka blodflödet till musklerna hjälper massage till att leverera syre och näringsämnen till vävnaderna, vilket kan förbättra din uthållighet och prestationsförmåga under loppet.

2. Minskad stress:
En avkopplande massage kan hjälpa till att minska stressnivåerna och främja en känsla av välbefinnande inför loppet.

3. Förbättrad rörlighet:
Genom att lösa upp muskelknutor och öka flexibiliteten kan massage förbättra din rörlighet och minska risken för skador under loppet.

Återhämta dig snabbare och minska risken för skador med en behandling efter loppet.

En massagebehandling efter ett löplopp vara ett värdefullt komplement till din återhämtningsrutin genom att främja snabbare återhämtning, minska risken för skador och främja en känsla av välbefinnande efter en prestation.

1. Snabbare återhämtning:
Efter ett intensivt löplopp är musklerna trötta och överansträngda. En massagebehandling kan hjälpa till att återställa musklernas elasticitet och främja snabbare återhämtning genom att minska muskelspänningar och inflammation.

2. Minskat stelhet och ömhet:
Efter loppet kan musklerna kännas stela och ömma på grund av den intensiva ansträngningen. Massage kan lindra denna stelhet och ömhet genom att öka blodcirkulationen och minska uppkomsten av mjölksyra i musklerna.

3. Förebyggande av skador:
Massage efter ett löplopp kan hjälpa till att förebygga framtida skador genom att minska muskelspänningar och förbättra muskelns rörlighet. Detta kan vara särskilt viktigt för att undvika överbelastningsskador och andra överanvändningsskador.

4. Förbättrad återhämtning av muskelvävnad:
Genom att stimulera blodcirkulationen kan massage bidra till att förbättra syre- och näringsflödet till muskelvävnaden, vilket kan påskynda läkningsprocessen och främja återhämtningen av eventuella mikroskopiska skador som uppstår under loppet.

Boka din behandling idag och ta steget mot en starkare och mer välmående löparupplevelse både innan, under och efter loppet.
Ange kod ”VARVET10” för att ta del av din 10% rabatt. Rabatten gäller till och med fredagen 31/5.

(Rabatten kan ej fås genom nyttjande av friskvårdsbidrag eller presentkort från Göteborgs Massage & Rehab eller Bokadirekt. Rabatten gäller endast vid nybokningar som sker mellan 8e -31e maj 2024 med ovan angivna kod)

Lycka till med träningen, vi ses vid startlinjen!

Göteborgs Massage & Rehab.