Djupvågsbehandling

Vad är djupvågsbehandling?

Djupvågsbehandling är en effektiv och skonsam behandling som påverkar kroppens muskler, nervsystem och fascia på ett effektivt men skonsamt sätt. Läs mer om fascia längre ner på sidan.

Hur går behandlingen till?

Behandling sker med ett modernt behandlingsverktyg, optimerat för fasciabehandling. Med 400-1200 harmoniska vibrationer per minut sätts fascian i rörelse. Rörelsen sprids över stora områden vilket ökar rörligheten, ger mer  avslappning, förbättrar cirkulationen och ökar vätskeflödet.

Vilka är fördelarna?

Problem som varit kroniska länge brukar kunna påverkas snabbt och utan jobbiga biverkningar dagen efter. Behandlingen anpassas efter dig som individ och kan ske med eller utan kläder på. Även mycket smärtsamma områden brukar kunna behandlas med goda resultat. För att du ska få bra effekt är det rekommenderat med en behandlingsserie på minst tre behandlingar för att sedan utvärdera resultatet.

Har du särskilda önskemål på din behandling?
Skriv det i kommentarsfältet när du gör din bokning.

Fascia är ett nätverk av bindväv, utan början och slut, som omsluter allt i hela kroppen, från muskler och skelett, till organ och celler. Den står för mer än en tredjedel av rörelseapparaten, här sitter de flesta av våra smärtreceptorer och nästan all kommunikation i kroppen går via fascian.

Om fascian blir skadad, klibbar ihop eller blir inflammerad får vi ont, svårt att röra på oss och vår förmåga att återhämta oss blir sämre.

Fascia påverkas bland annat av ålder, genotyp, sjukdomar, medicinering, kost, social stress, sömn, luftföroreningar och psykologisk stress.

Prislista

Djupvågsbehandling

Första besöket
60 minuter
1100 kr
Återbesök
30 minuter
600 kr
45 minuter
750 kr
60 minuter
1100 kr

Djupvågsbehandling


Massage på jobbet

Kontorsmassage är vår specialitet! Vi skapar förutsättningar för prestation i företag och organisationer med resultatinriktade och individanpassade företagsbehandlingar.

Önskas offert på vår företagsmassage? Maila kontakt@goteborgsmassage.se eller ring 0739-22 07 24.

Företagsmassage

Betyg och recensioner från några av våra kunder.

Läs fler omdömen från våra kunder på vår bokningsida på Bokadirekt

Rekommenderar verkligen! Redan efter första behandlingen kändes mina stela axlar som besvärat mig i flera år mycket bättre.

Abdisalam M

Jätteskön massage och väldigt trevlig upplevelse, kommer absolut komma tillbaka!

Olivia J

Superhärlig kombination av stretch, massage och koppar, gjorde susen för kroppen

Jenny S

Perfekt massage, lagom tryck, trevliga massör. Suveränt nöjd. Rekommenderas verkligen.

Yen T